• Mayday
    is de rave waar het in 1991 allemaal mee begon

  • Populair voor zijn spectaculaire lichtshow en vooral ook om zijn supervette line-up...

  • Mayday
    is daarom nog steeds één van de grootste party's ter wereld

Waar jullie bij kunnen zijn dankzij Partybus. Een onvergetelijk feest met de allerbeste muziek, een goede sfeer en een sublieme lichtshow. Reis comfortabel en gezellig naar Dortmund. Samen met de vrienden. En mis geen seconde van dit grootse spektakel...

Ontdek de details van deze partytrip onder onze kalender...

Awakefest

Het allermooiste festival om de zomer mee te beginnen...
100% Techno, uiteraard, want dit is Awakenings

29.06.2019
Ontdek en boek nu

Nature One

Het allergrootste festival met electronische muziek binnen Europa...
Op een voormalige rakettenbasis, dus dit betekent feesten in bunkers

01-04.08.2019
Binnenkort meer

Awakenings verjaardagsfeestje(s)

Rond Pasen is de Gashouder weer het toneel voor de fijnste Awakenings feestjes...
En met Partybus kan je ze allemaal bezoeken

19-21.04.2019
Binnenkort meer

Mayday Dortmund

Dinsdag 30 april 2019

Locatie: Westfalenhallen, Dortmund (DE)
Stijl: Evenement/Rave, Techno
Website: www.mayday.de
Line-up: Sven Väth * Adam Beyer * Markus Schulz * Chris Liebing * Len Faki * Frontliner * Korsakoff * Moguai * Felix Kröcher * Charly Lownoise & Mental Theo * Neelix * Mad Dog * Ilario Alicante * Dr. Peacock * Rebekah * Crypsis * The Sickest Squad (live) * Enrico Sangiuliano * BMG (live) * Kerstin Eden * Drokz * Dune * Ravers Nature (live) * Jam * Tensor & Re-Direction (live) * Ransom * Hardy Hard * D-Liciouz * GSB * Cherry aka BreakNtune * Frank Sonic * Distiller * Tha Watcher * MC H * Friends of MAYDAY (live) and many more

Mayday, Mayday, Mayday ... een kreet die je in de beginjaren van de elektronische muziekscène ongetwijfeld heel vaak door de luidsprekers hebt horen galmen. Het was de titelsong voor iets wat begin jaren 90 totaal nieuw was: een rave. Een megaparty voor duizenden jongeren, die de nacht doorfeestten op de vernieuwende tonen, van wat later een eigen Technocultuur ging vormen.
Nu, een kwarteeuw later, is Mayday één van de grootste party's in Europa! Ieder jaar, de avond voor 1 mei, vindt dit evenement in Dortmund plaats. Verdeeld over 5 zalen krijg je 15 uur lang een line-up van de vetste dj's van het moment. De muziek is natuurlijk meegeëvolueerd met zijn tijd, maar het spektakel en de lightshow in de enorme arena is nog altijd even imposant!

Er is geen makkelijker en completer oplossing dan de Partybus
Voor Mayday vindt de heenreis plaats op dinsdag, in de namiddag. De ophaalronde is tussen 13:00 en 17:00. De terugreis is op 1 mei, een feestdag, dus je hebt vrijaf. Terug thuis in de namiddag. Voor alle details raadpleeg je het volledige programma.
De Partybus is méér dan zomaar een service die je naar het evenement brengt. Er is altijd vrije seating en we zijn beroemd voor onze unieke sfeer op de bus, inclusief ons rijdende café. De ideale oplossing om te reizen met vrienden... of beter: om nieuwe vrienden te maken! De muziek is altijd aangepast aan het evenement, waardoor het feestje extra lang duurt ;-)
Iedere reis heeft meerdere rookpauzes plus één lange maaltijdstop, steeds aan een McDonalds of Burger King. Zo houden we ons correct aan de rij en rusttijden en garanderen we jullie een veilige reis... Met Partybus kies je uw BoB en kan je feesten zonder limieten :-P
Partybus heeft altijd de voordeligste oplossing
Je reist naar Mayday vanaf 107,10€ alles inbegrepen of je kiest voor ticket en/of reis afzonderlijk. Hoe sneller je reserveert hoe voordeliger, maar alle details vind je in onze gedetailleerde prijslijst.
Wist je dat de Partybus formule voordeliger is dan een hotel formule? En bovendien, je kan het niet makkelijker hebben, want je bent aanwezig van begin tot einde en je stapt uit aan de deur... dus openbaar vervoer hoef je ook al niet meer te zoeken. En vooral, terwijl de bus je weer naar huis brengt kan je uitrusten... dus voor de prijs van een hotel heb je bij Partybus ook nog eens veilig vervoer ;-)
Bij Partybus boek je voor 20 jaar ervaring! Dus ja, we zijn de beste, vraag het maar aan iemand die al eerder mee ging... alleen maar tevreden klanten!
Wist je dat Partybus een onberispelijke reputatie heeft en bvb nog nooit problemen heeft gehad met de tickets. Dit komt door onze goede relaties met de organisatoren. Maar dit betekent voor u zorgeloos feesten. Net zoals wij er steeds voor zorgen dat je aanwezig bent op het feest vanaf het eerste uur tot het officiële einde :-O

Reserveer deze partytrip

Mis de Partybus niet en neem deel aan deze fantastische reis. Vervolledig onderstaand formulier om in te schrijven.

...

Stuur deze aanvraag door en je ontvangt binnen de 48 uur uw persoonlijke bevestiging per email.
Opgelet, reserveren maakt bovenstaand persoon gebonden aan de Travel2Party voorwaarden!

Neem contact met ons op

Want to say hello?
Je zou graag in contact komen met ons, je wil iets meer weten of je zit met een vraag?
Stuur ons dan een mailtje en we nemen zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

...