Partybus naar Vision

Hoog in de Zwitserse bergen, te midden de ongerepte natuur ... op deze unieke locatie kan je genieten van Vision, een uniek en puur festival met de allerbeste muziek, de allerbeste sound en met een schitterend zicht ...

Dit festival heeft niet alleen een super line-up, ook visueel wil dit festival zeer sterk uitpakken, natuurlijk met het fantastische uitzicht temidden de glooiende bergen, maar ook met spektakels en projecties. Vision ... dat moet je dus heel letterlijk zien!
Let wel, Vision is geen grootschalig festival. Het moet intiem blijven, zodat het kan blijven uitblinken in zijn kwaliteiten. Dit festival gaat door in de ongerepte natuur, met respect voor het groen en het landschap. Kamperen gebeurt middenin de festivalsite. En dit lukt niet als er teveel bezoekers zijn ... vandaar dat het aantal bezoekers sterk beperkt wordt.

Partybus is één van de weinige organisaties die een delegatie mag sturen naar Vision. Want dit evenement wil de internationale uitstraling krijgen dat bij dit unieke festival past. We hebben er een speciale partytrip van gemaakt, voor een klein select groepje, met alleen de allertofste partymensen.
Tezelfdertijd is dit de meest verantwoorde manier om er naar toe te reizen. Een lange reis heen, daarna 24 uur non stop feesten en dan weer terugreizen ... je moet wel goed gek zijn als je dan niet kiest voor een privéchauffeur. Nu onze trouwe fans weten al langer dat wij de beste BoB's achter het stuur hebben.

Visionfestivalinde Zwitserse bergen

Partytrip naar
Vision
Zaterdag 20 tot zondag 21 augustus 2011
Schwanden-Sigriswil, Thun, Zwitserland

Partybus

Line-up 2011:
Sven Väth
Luciano
Extrawelt (live)
Monika Kruse
Mathias Kaden
Marco Carola
Karotte
Magda
Fiji (live)
Red Robin
Dirty Doering
Kalabrese
Mirko Loko
Goose (live)
Manon
Animal Trainer
Ezikiel
Reto Ardour & Benja
Benoit & Sergio (live)
Beda
Don Ramon
Jacqui
Gleichschritt
Luciano & Dandy Jack (live)
Kadebostan(live)
...

Partybus
Programma van deze partytrip Tarieven voor deze partytrip Opmerkingen bij deze partytrip Foto's over deze party Deze partytrip reserveren
Swanden vlakte nabij Thun