Partybus naar Time Warp Holland

Duitslands beste techno event gaat ook op toer.
Al enkele jaren strijkt dit muzikale gebeuren dan ook neer in Nederland voor Time Warp Holland, de niet te missen party van de Lage Landen!

Time Warp heeft een grote reputatie als het op elektronische muziek aankomt! Met heel veel zorg wordt telkens weer de mooiste, maar vooral een supersterke, line-up voorbereid en streven ze naar de beste kwaliteit als het de installatie betreft. Je voelt het dan ook: Time Warp wordt samengesteld met heel veel liefde voor de juiste muziek ... en dat maakt het nu juist zo sterk. Time Warp wordt in het wereldje dan ook beschouwd als het beste techno evenement van Europa.
Het oorspronkelijke evenement vindt plaats rond Pasen in Mannheim. Maar nu reist dit evenement ook Europa rond. Dit jaar wordt er o.a. een Hollandse editie georganiseerd in Utrecht. Daarbij worden de sterke punten van Time Warp gecombineerd met de Hollandse gewoonten. Men mag zich dan ook verwachten aan een topevenement met niet alleen de beste muziek, maar ook met de allerbeste decors, visuals en verlichting.

Woon je in Vlaanderen of in het zuiden van Nederland, dan neem je natuurlijk de Partybus om er feestend naar toe te reizen, maximaal te feesten ... en nadien brengt diezelfde Partbus u weer veilig naar huis. En vooral, dit alles tegen een super voordelig prijsje, voor de allerbeste service... wat wens je nog meer?

Time WarpevenementinNederland

Partytrip naar
Time Warp Holland
Zaterdag 6 december 2014
Jaarbeurs, Utrecht, Nederland

Partybus

Line-up 2014:
Adriatique
Chris Liebing
De Sluwe Vos
Detroit Swindle (live)
DJ Tennis
Egbert (live)
Florinsz Janvier
Fritz Kalkbrenner (live)
Henrik Schwarz (live)
Job Jobse
Joey Daniel
Ici Sans Merci
Joop Junior (live)
Joran van Pol
Juan Sanchez
Karenn (live)
Maceo Plex
Man with no Shadow
Marcel Fengler
Function
Matador (live)
Maya Jane Coles
Monika Kruse
Karotte
Nuno dos Santos
Pan-Pot
Pfirter
Prunk
Ricardo Villalobos
Robert Hood (live)
ROD
Steve Rachmad
Sven Všth
tINI
...
(meer dan 35 dj's)

Partybus
Programma van deze partytrip Tarieven voor deze partytrip Opmerkingen bij deze partytrip Foto's van deze party Deze partytrip reserveren
Mapping, naast de muziek het nieuwe handelsmerk van Time Warp ... dat resulteert in The Cave