Partybus naar Time Warp

Een ijzersterk techno evenement, zo sterk dat het bezoekers vanuit de hele wereld aantrekt ... Een elektronisch dance event met de allerbeste dj's van het moment ... Dat is het grootse Time Warp in Mannheim!

De crème de la crème van de elektronische muziek, de state of the art in video, verlichting en lasertechnologie, de magneet voor technofans van over de hele wereld... dit alles is Time Warp in Mannheim. Maar Time Warp is veel meer dan alleen de pure combinatie van muziek en technologie. Het is ook een vreugdevolle bijeenkomst van de internationale technoscene en het staat voor een vaste ontmoetingsplaats voor de grensoverschrijdende Time Warp gemeenschap met een ding gemeen: een onmetelijke grote liefde voor elektronische muziek.
Het is een zeer sterk gevoel van solidariteit waarmee Time Warp het publiek samenbrengt. Dat maakt het geen normaal evenement maar een waar fans al maanden naar vooruit kijken. En niet zonder reden. Zowel muzikaal als technisch, zet Time Warp keer op keer de nieuwe standaard in technofeesten. Onvergetelijke prestaties uit het verleden zijn de reïncarnatie van Richie Hawtin’s 'Plastikman' in 2010, de collectieve sit-down tijdens Reboots 'Caminando', de legendarische 2008 closing, en de geboorte van de cultslogan 'Gude mood Aldaaaaa'!

Uw Time Warp ticket, met of zonder vervoer, bestelt u best bij ons, want Travel2Party is officiële en exclusieve ticket verdeler voor de Benelux. Zo bent u zeker dat u een origineel en geldig ticket ontvangt.

De slimste en voordeligste manier om naar Time Warp te reizen, is natuurlijk de Partybus, want na 18 uur feesten is het absoluut onverantwoord om nog met de wagen terug naar huis te rijden. Bovendien is de kans op politiecontroles bijna 100% (alle wagens met buitenlandse nummerplaten worden zeker gecontroleerd).

Time WarpevenementinMannheim

Partytrip naar
Time Warp
Zaterdag 2 april 2016
Maimarkthalle, Mannheim, Duitsland

Partybus

Line-up 2016:
Adam Beyer
Alle Farben
Apollonia
Bunte Bummler
Carl Cox
Joseph Capriati
Chris Liebing
Dixon
Dubfire
Falscher Hase
Jamie Jones
Karotte
Kölsch
Laurent Garnier
Len Faki
Loco Dice
Luciano
Maceo Plex
Magda
Marco Carola
Monika Kruse
Nick Curly
Nicole Moudaber
Niconé
Sascha Braemer
Nina Kraviz
Pan-Pot
Petar Dundov (live)
Recondite (live)
Ricardo Villalobos
Richie Hawtin
Sasch BBC
Schwarzmann (live)
Sedee
Seebase
Seth Troxler
The Martinez Brothers
Solomun
Steffen Baumann
Steffen Deux
Sven Väth
Tale Of Us
...
(meer dan 50 dj's)

Partybus
Programma van deze partytrip Tarieven voor deze partytrip Opmerkingen bij deze partytrip Foto's over deze party Deze partytrip reserveren
Maimarkt in Mannheim