Partybus naar Nature One

Het populairste en grootste elektronische festival van Europa maakt van Nature One een absoluut niet te missen afspraak voor de echte Hardstyle en Techno fan!

Dit fantastische festival vindt plaats op, tussen en in de bunkers van een voormalige rakettenbasis. Waar vroeger kernkoppen lagen wordt nu uitgebreid gefeest. Meer dan 350 dj's passeren er op één weekend de revue. Je ziet en hoort hier de absolute top! Niet verwonderlijk dat er meer dan 75.000 party fans erop afkomen.
De camping van Nature One wordt omgetoverd tot het grootste muziekdorp van de wereld. Tussen de duizenden tentjes staan diverse podia waar van donderdag tot zondag continu muziek wordt gespeeld. Iedere gerespecteerde organisatie staat er met een eigen stage en aanstormende young talents krijgen er alle kansen ... op deze never ending party!

Reis je er met Partybus naar toe, dan mis je niks van dit waanzinnige gebeuren. Je bent aanwezig op de camping van donderdag tot zondag, dus dit betekent dan je kans maakt op 70 uur non-stop feesten.
Maar we zorgen voor meer, want zo kan je op vrijdag- en zaterdagmiddag de Partybus naar Simmern nemen ... dit betekent voor sommigen 'even' rust, voor anderen betekent dit een proper toilet of een goede warme douche. Je kan er deftig shoppen en eten. En je kan eens lekker genieten van een verkwikkende zwembeurt!

Let op, Partybus is de veiligste en vooral de aller-slimste oplossing om naar Kastellaun te reizen tijdens het weekend van Nature One! Want dat je daar 70 uur non-stop kan feesten, dat weet de politie natuurlijk ook! Daarom wordt de regio hermetisch afgesloten en autobestuurders kunnen er zeker van zijn dat ze minstens één of twee uitgebreide politiecontroles moeten passeren. Bovendien is dit weekend in Duitsland uitgeroepen tot verkeersveilig weekend, dus extra controles overal in het land zijn legio. Wie slim is investeert dus een tiende van wat de boete bedraagt in een veilige BoB naar dit evenement!

Nature Oneop de voormaligerakettenbasis Pydnanabij Kastellaun

Partytrip naar
Nature One
Donderdag 31 juli tot zondag 3 augustus 2014
Pydna base, Kastellaun, Duitsland

Partybus

Line-up 2014:
Axwell
Markus Schulz
Danny Avila
Tocadisco
Deniz Koyu
Stefan Dabruck
Venom One
Paul van Dyk
ATB
Ferry Corsten
Moguai
TWOLOUD
Jorn van Deynhoven
DBN feat. Cosmo Klein
Beltek
DJ Dag
Pink Panda
NatureOne Inc. (live)
Mark‘Oh
Hardsequenzer
Tanith
Para-Dizer (live)
Andy Düx
Charly Lownoise & Mental Theo
Ilsa Gold (live)
Hooligan
Ravers Nature (live)
Oliver Bondzio
Roland Casper
Jens Mahlstedt
Steve L
Sven Väth
Carl Cox
Len Faki
Torsten Kanzler
The Advent & Industrialyzer (live)
Linus Quick (live)
Raphael Dincsoy
Chris Liebing
Klaudia Gawlas
Felix Kröcher
Marco Bailey
Brian Sanhaji (live)
Black Asteroid (live)
Perc
Pfirter
AnGy KoRe
Pappenheimer
AKA AKA feat. Thalstroem (live)
Alle Farben
Oliver Schories (live)
Butch
Nico Pusch
Sebästschen
Moonbootica
Robin Schulz (live)
FAUL & Wad Ad
Dominik Eulberg
Kölsch
Peer Kusiv (live)
Holgi Star
Rey & Kjavik
Skai
...
(more than 350 dj's on the festival and over 1000 dj's on the camping)

Partybus
Programma van deze partytrip Tarieven voor deze partytrip Opmerkingen bij deze partytrip Foto's over deze party Deze partytrip reserveren
Pydna base en camping nabij Kastellaun
Nature One festival tijdens de nacht

Camping is grootste partyland ter wereld