Partybus naar de Loveparade

Met Partybus kan je meerijden naar het grootste muzikale feest ter wereld: de Loveparade! In 2010 is Duisburg de gaststad ... en voor deze speciale editie, waarin het jarige Ruhrgebied centraal staat, verwacht men meer dan 1.500.000 bezoekers !

Na jarenlang de toon gezet te hebben in Berlijn toert de 'moeder van alle parades' nu rond in Duitsland. Met succes, want de laatste edities lokten telkens meer dan 1 miljoen bezoekers. In de geest van liefde en met de kracht van muziek worden duizenden jongeren samengebracht op wat het grootste en meest vreugdevolle evenement is op deze aarde ... de Loveparade!
Ook al heeft de Loveparade nu ieder jaar een andere gaststad, het basisprincipe is hetzelfde gebleven: een 30-tal versierde trucks, uitgebaat door Duitslands grootste party organisaties, leggen een traject af. Op en naast de wagens staan duizenden feestende jongeren, de ene al opvallender gekleed dan de andere. 'Music is the Key' en 'Love is the Message' op dit uitzinnige feest. Om 14 uur komt de stoet in beweging ... deze baant zich een weg door het volk ... naar de Love stage, waar de avond wordt afgesloten met een uniek festival. 's Werelds grootste dj's zijn altijd van partij, wat van de Loveparade het belangrijkste feest van het jaar maakt!

De Loveparade is nog altijd een volkomen gratis gebeuren! Zowel de parade als het afsluitende festival kan je gratis bezoeken. De beste oplossing om er naar toe te rijden is nog altijd de Partybus: zo kan je zorgeloos naar dit uitzinnige feest reizen, heb je geen parkeerproblemen in een voor één dag overstelpte stad, kan je feesten zonder een BoB te moeten aanduiden en word je nadien veilig terug thuisgebracht. Bovendien kan dit in de geest van de Loveparade uiterst voordelig, want met de Partybus reizen is voordeliger dan trein of auto. En je hoeft niks te missen, we blijven tot op het einde van Love festival ... tot na het vuurwerk.

Partytrip naar de
Loveparade
Zaterdag 24 juli 2010
Duisburg, Duitsland

Partybus

Line-up 2010:
Underworld (live)
Paul van Dyk
Armin Van Buuren
Richie Hawtin
Audion (live)
Carl Craig
Westbam
DJ Hell
M.A.N.D.Y.
Felix Kröcher
Dubfire (live)
Anja Schneider
Martini Brös
...
(en meer dan 30 trucks)
Partybus
Programma van deze partytrip Tarieven voor deze partytrip Opmerkingen bij deze partytrip Foto's over deze partytrip Deze partytrip reserveren