Partybus naar Love Family Park

Een zomerse picknick in het park, gekruid met lekkere en sfeervolle muziek en een te gekke sfeer ... dit zijn de summer vibes van Love Family Park in Mainz.

Dit one day festival vindt plaats in het park van Mainz, een dorpje vlakbij Frankfurt. Verscholen in het groen vind je er zes podia. En ieder podium heeft de ideale line-up voor die zomerse party. Maar dit feest bezorgt je ook die perfecte muzikale picknick waar je al jaren van droomt: op een dekentje, brandend in de zon, nippend van een frisse pint en genietend van die schitterende muziek zal je hier, samen met je vrienden, ongetwijfeld een onvergetelijke namiddag beleven ...

Wist je trouwens dat dit alles georganiseerd wordt door de mensen van Time Warp? Meer moeten we waarschijnlijk niet meer vertellen, want zij zijn en blijven de Europese leider als het op Techno evenementen aankomt. Love Family Park mag je dan ook een beetje bekijken als de outdoor versie van Time Warp.

Partybus bezorgt u altijd de meest complete partytrip! Alles is inbegrepen, ook die unieke vakantiesfeer op de bus. Lekker makkelijk en veilig, want zo hoef je niet te rijden tijdens de nacht!

Uw Love Family Park ticket, met of zonder vervoer, bestelt u best bij ons, want Travel2Party is officiŽle ticket verdeler voor de Benelux. Zo bent u zeker dat u een origineel en geldig ticket ontvangt ... maar wees er snel bij, want dit evenement is altijd heel snel uitverkocht!

Love Family Parkis een zomers dagfestivalin een parknabij Frankfurt

Partytrip naar
Love Family Park
Zaterdag 2 juli 2016
Messepark, Mainz, Duitsland

Partybus

Line-up 2016:
AKA AKA
Thalstroem (live)
Amir
Andhim
Anthony Rother
Butch
Carl Cox
Chris Liebing
Chris Wood & Meat
David Mayer
Dominik Eulberg
Gregor Tresher (live)
Joseph Capriati
Karotte
Klaudia Gawlas
Lexy & K-Paul (live)
Luciano
Marco Carola
Monika Kruse
Moonbootica
Ricardo Villalobos
Sam Paganini
Sascha Braemer
SHDW & Obscure Shape
Solomun
Sven Všth
Teenage Mutants
tINI
Anthony Rother
Alex Hawn
Jermaine Dotson
...

Partybus
Programma van deze partytrip Tarieven voor deze partytrip Opmerkingen bij deze partytrip Foto's over deze party Deze partytrip reserveren
Mainwiesen park te Hanau