Partybus naar Green&Blue

Groen staat voor het park, blauw staat voor het water ... Combineer dit en je hebt Green&Blue, de plezantste party aan de rand van een zwembad!

Als men zegt dat dit is het zondagse 'one day festival' van de Duitse partyorganisatie Cocoon.net is ... dan antwoordt iedereen onmiddellijk dat deze party vast en zeker de allerbeste in zijn soort moet zijn. En dit is ook zo! Green&Blue is een supergezellige party op een toffe locatie met een line-up om U tegen te zeggen.
De organisatoren hebben een superlocatie gevonden: vlakbij een openlucht zwembad nabij de Duitse stad Frankfurt. Eigenlijk is het een vakantiedomein, je weet wel zo'n groot recreatie gebied met veel groen en blauw, waar men op zondag bij goed weer naartoe reist om te genieten van de natuur en te stoeien in het water ... wel dit is hier net zo. Alleen zijn er die dag ook nog twee podia geplaatst. Eentje tussen het groen en een andere naast het blauwe water. En daarrond wordt gedanst, want de crŤme van de dj-scŤne werd uitgenodigd. 12 uur non stop feesten op de beste sound van het moment. Wat wil je nog meer?

Vergeet je zwembroek of bikini dus niet, want er zullen ongetwijfeld momenten zijn waarbij je wat wil afkoelen in het water. En bereid je voor op een lange party, want na het officiŽle gedeelte buiten volgt nog een afterparty in de mooiste club ter wereld ... de Cocoonclub!
Feest gerust door tot het gaatje, want dat doet men in Duitsland! Daar is het altijd volle gekte van de eerste tot de allerlaatste minuut. Op de terugweg kan je chillen of rusten. Je hoeft aan niks te denken, want de Partybus brengt u weer veilig terug ...

Green&Blueone day festivalaan een meer inFrankfurt

Partytrip naar
Green&Blue
Zondag 2 september 2012
Waldschwimmbad, Obertshausen, Duitsland

Partybus

Line-up 2012:
Sven Všth
Ricardo Villalobos
Paul Ritch (live)
Loco Dice
Guy Gerber (live)
Henrik Schwarz (live)
Dubfire
Josh Wink
Dominik Eulberg
Robag Wruhme
Daniel Stefanik
...

OfficiŽle afterparty
in de Cocoonclub

Dubfire
Josh Wink
Daniel Stefanik
...

Partybus
Programma van deze partytrip Tarieven voor deze partytrip Opmerkingen bij deze partytrip Foto's over deze party Deze partytrip reserveren
Green&Blue op het domein van het Waldschwimmbad in Obertshausen