Partybus naar Awakenings

Zin in een supergoed technofeest? Dan kan je altijd rekenen op Awakenings! De volgende editie gaat door in de allermooiste feestlocatie van Rotterdam, de Maassilo.

IJzersterk zijn door je eenvoud, dat is wat je van Awakenings al jaren kan kan verwachten! Bij deze organisatie gaat het hem 'puur om de muziek' ... euh Techno muziek! Keer op keer slagen zij er dan ook in een top line-up te presenteren. Dat techno zo'n variatie kent, dat is wat je op Awakenings zal leren!

Maar het oog wil ook wat. En daarom is iedere editie van Awakenings zo verzorgd! De lichtshow is er keer op keer subliem. Nu ja, het is niet voor niets een Hollandse organisatie. En we weten allemaal dat decor en show in Nederland altijd top zijn. Maar op Awakenings doen ze daar nog eens een schepje bovenop: bvb een lasershow, zo eentje om uw vingers bij af te likken.
Stop dit in één van de mooiste partylocaties van Nederland en het feest is compleet. De Maassilo in Rotterdam is de partylocatie bij uitstek. Prachtig versierde zalen in een industrieel havenpand. Het contrast tussen oud en nieuw kan er niet groter zijn. En jij, wel je voelt je er een graantje op z'n best ...

Er naartoe reizen, dat doe je natuurlijk met de Partybus! Voordeliger en comfortabeler dan de trein, veiliger dan met de auto. Op de weg er naar toe feesten en vrienden maken, dat is wat Partybus u garandeert. En ook al duurt het feest al 10 uur, met de Partybus duurt de party nog véél langer.

Awakeningsparty'szijn de besteTechno feestjes

Partytrip naar
Awakenings
Zaterdag 3 maart 2012
Maassilo, Rotterdam, Nederland

Partybus

Line-up Rotterdam 2012:
Adam Beyer
Gary Beck
Joey Daniel
Michel de Hey
Speedy J
Gui Boratto (live)
Karotte
Melon
Pan-Pot
Remy
Guillaume (live)
Coutu Dumonts (live)
Petar Dundov
Sebastian Radlmeier
Tiefschwarz
...

Partybus
Programma van deze partytrip Tarieven voor deze partytrip Opmerkingen bij deze partytrip Foto's over deze party Deze partytrip reserveren
Maassilo in Rotterdam